Banner
Views: 695,499,492
Time:
12 users online: o 1UPdudes, Doppelganger, atari2.0, DarkPeanutKruncha, GreenHammerBro, Sash Lilac, Lord des Schreckens, LuigiFanGamer, nintendofart, Redstoneminer23, Sixtare, Tenimental - Guests: 31 - Bots: 149Users: 36,369 (1,518 active)
Latest: Twigor
Tip: Fix any errors you see before releasing any demos; "I'll fix it later" isn't a good excuse.Not logged in.
Images Not Working
Forum Index - Valley of Bowser - Site Questions, Feedback & Bugs - Images Not Working
Pages: « 1 »
I'm using imgur

I put the link in

[img https://imgur.com/FYnuh3k [/img]

Add ] The Pic isn't showing up

I tested it in IE, I get a X
That's a link to the Imgur gallery, not a direct link to the image. You'd need to use https://i.imgur.com/FYnuh3k.jpg in the image tag. You can get that URL by right-clicking on the image and copying its address.

Alternatively, to avoid hotlinking to it, you can just upload it to your File Bin.
You forgot to close the first bracket and you need to use the file extention at the end of your link (.jpg in this instance) to make your imgur images work, as Telinc1 mentioned.

Also, this screenshot could look a lot better.
Just a spoiler I made in a layout to make you look at just because I wanted to.


\_(ツ)_/
Pages: « 1 »
Forum Index - Valley of Bowser - Site Questions, Feedback & Bugs - Images Not Working

The purpose of this site is not to distribute copyrighted material, but to honor one of our favourite games.

Copyright © 2005 - 2018 - SMW Central
Legal Information - Privacy Policy - Link To Us


Total queries: 23

Menu

Follow Us On

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Affiliates

  • Talkhaus
  • SMBX Community
  • GTx0
  • Super Luigi Bros
  • ROMhacking.net
  • MFGG
  • Gaming Reinvented