Banner
Views: 1,003,191,040
Time:
13 users online: Darolac, edgar, Flamesofshadow, Green Jerry, HD_DankBaron, HeitorPorfirio2006, Infinity, Natsu,  quietmason, Raufaser, TheCrazyBuzzyBeetle, VinylHeart, zantekk - Guests: 110 - Bots: 124 Users: 54,833 (2,033 active)
Tip: You can use the SMW Customizer to edit tons of misc. features in SMW, including the speed of Bullet Bills, how many points a 3-UP moon gives you, and more!
Not logged in.
Pixi's Official Issue(s) Thread - Use this if you have trouble inserting sprites with Pixi
Forum Index - SMW Hacking - SMW Hacking Help - Pixi's Official Issue(s) Thread - Use this if you have trouble inserting sprites with Pixi
Pages: « 1 2 3 » Link
Originally posted by Koopster
Originally posted by XLIXER
Was wondering if anybody here has used the 'sprite offsetter' sprite, & actually knew how to use it? I did successfully insert it, but I cant seem to offset anything.

You must fill the "Extension" field with the extra byte setup when inserting it (you can also modify them after the sprite is placed in the level by Alt+right clicking the sprite). The .asm file as well as the blue text that shows up when the sprite is hovered explain how the extra bytes work.


Thanks alot, alt right clicking the sprite made the extension notes make sense lol

--------------------
currently working on The Amazingly Randy
[x] I have read the README.txt that's included in Pixi and I still can't figure out what's wrong.
[ ] I have used other sprite tools on my ROM (such as Romi's sprite tool)
[x] I have searched in the Forums and/or this thread for issues that are possibly duplicates of mine to see if there's already an answer

This error appears when i try to run pixi to insert a sprite:

An error has been detected:
spr_temp.asm:2: error: (E5088): Define 'my folder name' wasn't found.
spr_temp.asm:5: error: (E5088): Define 'my folder name' wasn't found.
spr_temp.asm:7: error: (E5088): Define 'my folder name' wasn't found.

I know it's not the sprite because i removed it and tried again.

--------------------
I'm trying to insert the ball projectile that Snifits and Cobrats fire and this happens:



Basically, the Cobrat shoots the projectile as normal, but its gfx appears way up in the air, far from the sprite itself. How do I fix this issue?
I try to insert Sprites with Pixi, but there's always an error and it says " Line 1 was malformed: "verbose: on"". What did I do wrong there?
Pages: « 1 2 3 » Link
Forum Index - SMW Hacking - SMW Hacking Help - Pixi's Official Issue(s) Thread - Use this if you have trouble inserting sprites with Pixi

The purpose of this site is not to distribute copyrighted material, but to honor one of our favourite games.

Copyright © 2005 - 2022 - SMW Central
Legal Information - Privacy Policy - Link To Us


Menu

Follow Us On

  • YouTube
  • Twitch
  • Twitter

Affiliates

  • Super Mario Bros. X Community
  • ROMhacking.net
  • Mario Fan Games Galaxy
  • sm64romhacks