Banner
Views: 790,075,448
Time:
8 users online: chickaDEE Magazine, Dan2point5, ft029, Haithius, Infinity, Lemon Productions from YouTube, Romano338, xAsianjay - Guests: 27 - Bots: 156 Users: 41,243 (1,498 active)
Latest: Melonpixel
Tip: Make sure you can beat your own levels without savestates, slowdown, or rewinding.Not logged in.
Minor Bug Reports
Forum Index - Valley of Bowser - Site Questions, Feedback & Bugs - Issue Tracker - Minor Bug Reports
Pages: « 1 292 93 94 95 96135 136 »
I remember that a similar incident happened to Hadron. I have no idea how it happens (possibly a bug or it was accidentally stripped it from you). Ask an administrator to give your custom title back.
I need help on fixing up my romhack please
Originally posted by Mac45
I need help on fixing up my romhack please

This thread isn't the right place for that. Please post in the "General SMW Hacking Help" forum, and remember to be specific about your problem.

--------------------


 
Click.

It's claimed... by System? On 1970?!
That means that the file has lost its creator's information. By default, the site assigns the owner to the System user and sets its submission time to the beginning of the Unix Epoch (1970-01-01T00:00:00UTC). You may notice it being several hours early or late; that's your timezone being added in.

Celarix | [email protected] | Avatar by Uhrix
Nope. Claimed, not submitted/made by.
Sometimes when I click either the "first unread post" or "latest post" arrow buttons in threads, sometimes it redirects me to the "You do not have permission to view the post" thing. It's been happening kind of more frequently lately. Is this normal for whatever reason or is it a bug?

--------------------
Science teachers are too afraid to teach their students about the element of surprise.
it happens if you double click the arrow by accident. which means that you've been double clicking by accident more frequently lately
Well why does it do that? Isn't there any way that can be fixed/prevented? #ab{>_>}

--------------------
Science teachers are too afraid to teach their students about the element of surprise.
probably something about going to an unread post when youve already gone to the unread post due to already having clicked the button

might be easier to fix your double-click habit, though im no site programmer so i'll be quiet
Originally posted by Ladida
might be easier to fix your double-click habit


Well actually I've been noticing it occurring when I do it on my 3DS, and there for some reason you have to "click" stuff multiple times or it doesn't work... for some reason... #ab{<_<}

But yeah, from now on I'll try to stay away from that button if I'm browsing the site on some mobile thing. Thanks for the help/advice. #ab{:)}

--------------------
Science teachers are too afraid to teach their students about the element of surprise.
Originally posted by Ladida
probably something about going to an unread post when youve already gone to the unread post due to already having clicked the button

might be easier to fix your double-click habit, though im no site programmer so i'll be quiet

Here's why it happens. When you click on the arrow, it takes you to this url:
Code
http://www.smwcentral.net/?p=viewthread&t=[thread id]&do=viewunread

Note the bolded part; the page tries to load the first unread post. When you click on it the first time, it will mark that post read, and clicking it a second time cancels the first page load and starts a new one.This time, however, all the posts have been marked read, so you get an error.
idk what to put here
Additionally, if you have the forum index open in one tab, and a forum in another, if you "Mark All Posts Read" in the Forum Index, you'll get this error if you try to read any thread in the forum tab.

Celarix | [email protected] | Avatar by Uhrix
Some nipticky Forum Index related stuff:
Why does the new "Collaboration Projects" forum show a "No posts" in the last post field, while the C3 Museum never showed anything?
Also, it's always bugged me that both archived FoSes are named different (one is "the ruins of", the other isn't). I was only gonna post the above one but I figured I'd throw this in anyways.
Counterfeit // FIRE AND FORGET [~]
(CCCP:~) counterfeit% cat чики-брики.txt
Wakana needs to be retroactively added to the Rainbow Critic usergroup since the usergroup was created after he earned it but the code never grandfathered him in; he's stuck as Blue Reviewer, but got the correct badge update. Everest got the usergroup status update after he reached 200 with no problem so this thing should not recur.

edit: null. Problem was solved by reducing points and returning them to the original total.
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
~ COU/NTERFEITGTX460 ~
Gentoo Linu/x userEx-Sta/ff
Overcaffeinated/My Anime_ List
I AM SILLY_2A Supporter
Originally posted by Koopster
Why does the new "Collaboration Projects" forum show a "No posts" in the last post field, while the C3 Museum never showed anything?

Because the C3 subforums are not true subforums. They are forums inside a forum. The "Collaboration Projects" forum however has actual subforums.

I am guessing the same system does not apply to "Collaboration Projects" because the main forum is going to be used for something?

Also I agree with you on the FoS forums.
Hm.... There seems to be a bug with the "tags" box when submitting something (music, at least). When I went to upload my port to the section, I noticed that when I began typing in tags, the pointer to the current location didn't move, instead, the entire text started moving off of the box to the left.



Not sure if this is intended for some reason or if it is a bug, but I certainly don't recall seeing this when I was submitting my other ports... #ab{>_>}

--------------------
Science teachers are too afraid to teach their students about the element of surprise.
Unable to reproduce that one myself. What browser & OS are you using? Also, is it still occurring, or did it just happen once? If it's still happening, try reloading and clearing cache.
idk what to put here
I've already reported this to p4, but I'm posting it here for the record. The radio's still not showing up in the top bar when it's up for some reason... Gamma's DJ'ing as of this post.
not sure if it is already being worked on, but it seems most of the music section thinks it was posted in 1970...

just bringing this to attention if it isn't already

--------------------
/)*(\
Pages: « 1 292 93 94 95 96135 136 »
Forum Index - Valley of Bowser - Site Questions, Feedback & Bugs - Issue Tracker - Minor Bug Reports

The purpose of this site is not to distribute copyrighted material, but to honor one of our favourite games.

Copyright © 2005 - 2019 - SMW Central
Legal Information - Privacy Policy - Link To Us


Total queries: 7

Menu

Follow Us On

  • YouTube
  • Twitch
  • Twitter

Affiliates

  • SMBX Community
  • ROMhacking.net
  • MFGG