Language…
17 users online: A Charater, Big Brawler, cardboardknoxmonkey, Children's Digest 1950-2009, CODEHEX4EVER,  DeppySlide, drkrdnk,  Ethelfleda, Knetog, lx5,  quietmason, Ringo, ThatSirNick, TheRealCatsup, VinylHeart, will___, YouFailMe - Guests: 150 - Bots: 156
Users: 54,984 (2,174 active)
Latest user: luis

A few custom music wont play >=[

I tried both Kirby - Rainbow Resort and SM64 - Bowser's Domain and they didn't play music when I saved it in the editor and loaded the game. Does anyone have the same problem? I'm using Addmusic revX.



yeah, except mine freezes. Custom music spaces 30-34 don't seem to work for me, even though I have tried those spaces out many times. Still using the old addmusic 3.5.
Originally posted by Desert Hawk
yeah, except mine freezes. Custom music spaces 30-34 don't seem to work for me, even though I have tried those spaces out many times. Still using the old addmusic 3.5.


AMME 3.5 is pretty much outdated thanks to revX =l



I think it might be the ROM itself when you over-use it for addmusic. I tried using another clean ROM and hey presto, 30-34 works. Try using another clean ROM and see if it works.
I did try that before I posted the thread and it still couldn't hear the music. =[



I think you have to patch the ROM with an ASM file called MORE.asm.
Done that



Guys, we still didn't find the solution to this problem, please help?



Did you remember to set the freespace in MORE.ASM? It can't just be used right off the bat - at the top of the file when you open it in notepad you need to supply a free address.

Also, make sure that when you patch MORE.asm to your ROM that MORE.bin is in the same folder.
I set my address to $1E9EE2 and it works fine.