Banner
Views: 1,004,003,724
Time:
14 users online: AJ1Ayrton, brickblock369, Daffster,  Devazure, ElReyGarcia, JupiHornet,  LMNtals, lustreflux, MarkVD100, MokaCraft, mr_cool, Nextalis, Nowieso, Zavok - Guests: 54 - Bots: 319 Users: 54,867 (2,032 active)
Latest: PPAP
Tip: $5.27
Not logged in.
Custom Sprites won't show up
Forum Index - SMW Hacking - SMW Hacking Help - Custom Sprites won't show up
Pages: « 1 » Link
actually I've got two problems:
1. when they are inserted, they don't look anything like (say birdo) should. (yes, I changed the extra info number to the correct number)

2. Nothing shows when I play my ROM
Did you insert the proper ExGFX for your custom sprite?
Did you save the stage when you placed the custom sprite in?
Did you double check if you inserted the right sprite in and what value it is?

Lets say:
01 Birdo.cfg <-- In the sprites.txt

If thats right make sure you insert THAT value in the level like:
sprite number: 01
Extra bit: 2, 3
#1.Use ExGFX
#2.You disabled sprites bg layers in Zsnes.
How do I use the ExGFX for custom Sprites?
Same as normal ExGFX. >_>
Pages: « 1 » Link
Forum Index - SMW Hacking - SMW Hacking Help - Custom Sprites won't show up

The purpose of this site is not to distribute copyrighted material, but to honor one of our favourite games.

Copyright © 2005 - 2022 - SMW Central
Legal Information - Privacy Policy - Link To Us


Menu

Follow Us On

  • YouTube
  • Twitch
  • Twitter

Affiliates

  • Super Mario Bros. X Community
  • ROMhacking.net
  • Mario Fan Games Galaxy
  • sm64romhacks