Language…
16 users online: AppleBoy54321, Bonobi, CessPit99, Chondontore, dericobanjo, E-man38,  Fernap, Galactic Spear, Hamilton64, HammerBrother, Koopster, OEO6, Rudi_Schrausch,  Sayuri, YouFailMe, Zavok - Guests: 72 - Bots: 144
Users: 55,569 (2,488 active)
Latest user: Gearface

Separate Luigi GFX Patch Won't Work

I tried to patch the Separate Luigi GFX patch made by Smallhacker and edited by DiscoMan. I clicked "INSERT" in Xkas GUI, but it gave me an error. I checked the event log, and after countless tries, the same thing came up:

Originally posted by Event Log
"Insert" button pressed
Backup #0 has been made.
Assembler successfully extracted.
Assembler started.
Assembler exited. Output:
error: C:\Users\Parent\Desktop\Lunar Magic\NSMW\luigi.asm: line 180: file not found [incbin Mario.bin]
error: C:\Users\Parent\Desktop\Lunar Magic\NSMW\luigi.asm: line 191: file not found [incbin Luigi.bin]
error: C:\Users\Parent\Desktop\Lunar Magic\NSMW\luigi.asm: line 180: file not found [incbin Mario.bin]
error: C:\Users\Parent\Desktop\Lunar Magic\NSMW\luigi.asm: line 191: file not found [incbin Luigi.bin]

Error found while scanning output.
Restored from automatic backup.


It confuses me to no end. I don't get what I'm doing wrong, and the readme might as well also be called confuseme.

Any help?
Re-registered as Roadsguy.
That's what I did. "luigi.asm," "Xkas GUI.exe," and "NSMW.smc" are all in the same folder: "NSMW" (NEW Super Mario World).
Re-registered as Roadsguy.
And do you have the .bin files in the same folder as well?
My YouTube channel
Get the official ASMT resource pack here!

Originally posted by yoshicookiezeus
And do you have the .bin files in the same folder as well?


Maybe...

Fixing as we speak...

Edit: Yay! Fixed! Thanks guys.

EDIT AGAIN: Now I have no idea what to do specifically. Anyone? It froze up when I killed Mario off to test Luigi.
Re-registered as Roadsguy.
Did you set the freespace correctly?
Have you tried inserting any ExGFX? The patch requires that you have inserted some and edited your rom at least once in LM from what I can remember.
actually, if i remember right, theres a line somewere that for some reason, makes you need to choose to use exgfx or not to, try searching for a line like that in the patch.