Banner
Views: 808,055,931
Time:
21 users online:  Atari2.0, brickblock369, Brutapode89, Cappaque, chickaDEE Magazine, Golden Yoshi, Green Jerry, Infinity,  Lazy, lion, MrBread, Redwykelz,  RussianMan, Rykon-V73, SubconsciousEye, SuperMarioDs64,  Tahixham, Terios, TheSorrow, WhiteYoshiEgg, wogah - Guests: 107 - Bots: 98 Users: 42,422 (1,996 active)
Latest: wogah
Tip: Try to make a hack that is both hard enough to be challenging and easy enough to be fun.Not logged in.
SA-1 Patch Released (Final version released)
Forum Index - SMW Hacking - Resource & Tool Releases - SA-1 Patch Released (Final version released)
Pages: « 1 2 3 »
Hello, I'm having a problem with the application of the patch.

I'm using a clean rom, expanded to 4 MB with Lunar Magic itself, then I put the rom on slogger to obtain a freespace, I then chose the very first one which is: $108000

and obviously applied it inside the .asm file with notepad++.

I then modified the xkas.bat to patch this test-based rom within the sa1.asm and saved, then I double-clicked the batch file and got the following error message:

Code
*directory*>xkas sa1.asm "SA-1 Test.smc"
Insert size: 603 bytes
Press a key to continue...


Just that, nothing more, nothing less.

I then opened the rom with Lunar Magic and pressed Shift + Page Down just as said in the readme, and I get the following message:

Code
This game is using a special chip, thus this type of expansion is no longer available.


I've tried either with LM 2.01 and 2.10 but nothing changes.

Please help me, I really don't know what to do now #w{x(}
Originally posted by Elia1995
I then opened the rom with Lunar Magic and pressed Shift + Page Down just as said in the readme, and I get the following message:

Code
This game is using a special chip, thus this type of expansion is no longer available.

This message means everything was done correctly. Congratulations.

--------------------
Legacy ports zip (now that those went down because Dropbox)
Then they should fix the readme, because on the readme is written:

Code
a message appears saying that the ROM has a
special chip, congratulations, the patch was installed
successfully!
Originally posted by Elia1995
Then they should fix the readme, because on the readme is written:

Code
a message appears saying that the ROM has a
special chip, congratulations, the patch was installed
successfully!


It might be saying that the message says that "there is a special chip", thus, you have done it correctly. It could be cleared up a bit.
This patch are outdated. Checkout the new version here.

--------------------
https://www.youtube.com/watch?v=3xkRkaXPN_A
---
GitHub - Twitter - YouTube - Blog - SnesLab Discord
Pages: « 1 2 3 »
Forum Index - SMW Hacking - Resource & Tool Releases - SA-1 Patch Released (Final version released)

The purpose of this site is not to distribute copyrighted material, but to honor one of our favourite games.

Copyright © 2005 - 2020 - SMW Central
Legal Information - Privacy Policy - Link To Us


Total queries: 7

Menu

Follow Us On

  • YouTube
  • Twitch
  • Twitter

Affiliates

  • Super Mario Bros. X Community
  • ROMhacking.net
  • Mario Fan Games Galaxy